Szolgáltatások ÉLŐERŐS ŐRZÉS

A HMS - Biztonsági Szolgáltatások Kft. élőerős őrzés-védelmi tevékenységét első sorban Nyugat–Magyarországon és Budapesten végzi. Rövidtávú céljaink között szerepel az országos lefedettség.

Budapesti központunkon kívül, további 2 régióközponttal rendelkezünk, amelyek feladata a komplex vagyonvédelmi tevékenységek összehangolása a rugalmasabb ügyfélkapcsolati tevékenység érdekében.

Szolgáltatásunk magas minőségét a munkatársak gondos kiválasztása, folyamatos képzése, valamint a regionális és területi vezetők szakmai tapasztalata biztosítja.

Minden objektum egyedi adottságokkal rendelkezik, ezért a biztonsági koncepciót, illetve a vagyonvédelmi feladatokat minden esetben a Megrendelő igényeihez és aktuális biztonsági helyzetéhez igazítjuk.

Szolgáltatási területek:

Kockázat elemzés, szaktanácsadás

Vagyonvédelmi átvilágítás keretében a már meglevő, - és új épületek, létesítmények, valamint a már működő biztonsági rendszerek - beleértve az elektronikus biztonságtechnikai rendszereket is, - az utasítások, szabályzók, rezsim intézkedések, valamint a humán oldal auditálását végezzük. Cégünk az auditáláshoz külsős auditorokat is igénybe vesz, így az ismétlő auditálás (1-1,5 év elteltével) során sem fordulhat elő, hogy az úgynevezett esetleges „objektumvakság” kialakulásával a rutin folyamatok nem kellőképpen objektíven kerülnek kielemzésre.

Kiválasztás, oktatás, képzés

A bizalom a Megrendelő és a szolgáltatást nyújtó cég között rendkívül fontos. Sok bizalmas információ jut a szolgáltató birtokába és ahhoz, hogy a titoktartási kötelezettségnek megfeleljünk, a szakmai felkészültségen túlmenően a személyi kompetenciákra is nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink kiválasztásakor.

speciális képzésükről, alap és ismétlő képzésekkel (törvényi szabályzók, kommunikáció, konfliktuskezelés, célirányos szakmai ismeretek), nagy tapasztalattal rendelkező külső-, és belső szakemberek segítségével.

Eszközök, egyéni felszerelések: